Selecteer een pagina

Vijf lieve, mooie, dappere en open vrouwen.
Vijf zachte, volle, ronde en warme lijven mocht ik een aandachtsmassage geven afgelopen zaterdag.

Op een mooie locatie in het Zeeuwse Domburg waren deze vrouwen voor een weekend yogaretraite met daarin ruimte voor massage ter ondersteuning van henzelf en het programma.

Het was fijn om te merken dat de vrouwen zich al helemaal in de energie van de plek en de retraite hadden gedompeld. Ook al ontmoetten wij elkaar voor het eerst, ze gaven zich makkelijk over aan de massage, mijn handen en het zalige prille lentezonnetje.

Een van de vrouwen werd echt geraakt in haar emoties merkte ik. Ik liet haar weten dat alles welkom is… fijn om daar ook bedding voor te kunnen geven. Zelf vond ze het ook fijn dat ze op deze manier even bij haar emoties kon komen.

Alle vijf hebben ze dik genoten van de massage. Steeds weer stemde ik mij af op wat ze van tevoren aangaven en wat ik aan impulsen voelde tijdens het masseren. Zo was uiteindelijk geen enkele massage hetzelfde en was ook het werken met iemand met een fikse knieblessure geen probleem.

Na afloop had de kok heel lief een bordje met eten van de brunch voor mij gemaakt. Op m’n gemak alle spullen weer ingepakt en naar huis gereden door weer en wind, voldaan en nagenietend van deze fijne dag.

Later hoorde ik van de organisator dat iedereen heel blij was geweest met de massage.

Daar doe ik het voor.

Liefs
Jenni

☆ Wil je ook een aandachtsmassage ervaren?
☆ Wil je mij boeken als retraite-masseur?

Neem contact met mij op via www.handendieraken.nl
of 06 – 424 86 234

#aandachtsmassage #massage #massagetherapie #ontspanning #wellness #warmte #aanraken #aangeraaktworden #aandacht #voelen #zijnmetwateris #utrecht #selfcare #oplocatie #allesiswelkom #ontspanningsmassage #handendieraken #fascia #unwinding #painrelief